fizban 

kapat
  1. "yav nasıl yapılıyordu, dur bakayım şunu şöyle yapsak, bunu bununla karıştırsak, hah oldu" diyerek fireball çakan ilginç ihtiyar. Harika şapkası, büyüleri birbirine karıştırması, ama yine de yoğun olarak hissedilen korkunç gücü ile
    --spoiler--
    iyilik tanrısı paladine'ın süper avatarıdır
    --spoiler--
    (double cross, 16.07.2007 11:10 ~ 11:18)
  2. (bkz: spoiler nedir)
    (zaknafien, 16.07.2007 11:13)
  3. ölüm kapısı serisindeki zifnab ' la '' benzer ve ayrı '' yönleri olan hatta hala aynı kişiler mi diye tartışılan karakter.
    (akasha, 14.10.2007 18:47 ~ 18:48)
  4. hem ejderha mızrağı hem de ölüm kapısında yer alan karakter.

--spoiler--
    ölüm kapısı serisinde yanlış hatırlamıyorsam ismi sorulduğunda fiz..diye başlar sonra "yok bunu kullanmıştım" dedikten sonra asıl bomba gelir "raist..yok o da öksüren çocuktu"
    --spoiler--

--spoiler--
    kış gecesi ejderhalarında tasslehoff ile karşılaşma sahnesi muazzam komiktir. "deme yav, ben öldüm mü şimdi, sabah üstümde bir kırgınlık vardı ama bu kadarını tahmin etmemiştim"

--spoiler--
    (regulus, 29.03.2008 08:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kopek gorunce dua okumak » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » the last shadow puppets » mark rothko » icini dokememek » porselen » 3 haziran 2002 turkiye brezilya maci » yurek solda atar » seri eksi oy veren yazarin kafasi » 2008 avrupa futbol sampiyonasi » carlitos tevez » besinci siniftan sonra ogretmene hocam demek » nail brush » nevada » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » turk toplumunda kadin » muazzez abaci » sen soyle hayat » baska bir yerde uyanmak » gozleri yollarda kalmak » ahmet turk » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » they are coming » hagi galatasaray teknik direktoru olsun kampanyasi » evlilik » hazreti ali » seri eksi oy veren ibneler » madimak oteli » uludag gazoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa