fiyat kazanc orani 

kapat
  1. Sermaye sahiplerinin sahip oldukları pay senetlerinden gelir beklentileri ile ilgili bir orandır. Bu oranda hedeflenen değer 10 ve 15 arasında bir değerdir.

Fiyat/Kazanç oranı,
    Hisse Senedinin Dönem Sonu Fiyatı / Dönem Hisse Başına Kazancı ,
    Şirketin Dönem Sonu Piyasa Değeri / Şirketin Dönem Net Karı formülleri ile hesaplanır.
    #217701 (cell-im, 07.05.2006 00:12)
  2. fiyat/kazanç oranı
    Sermaye sahiplerinin sahip oldukları pay senetlerinden gelir beklentileri ile ilgili bir orandır. bu oranda hedeflenen değer 10 ve 15 arasında bir değerdir.
    #407175 (gonulcelen, 08.07.2006 23:30)
  3. (bkz: fk)
    #1355194 (serbest radikal, 27.02.2007 18:52)

© 2008 - uludağ sözlük

fiyat kazanc orani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fiyat kazanc orani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fiyat kazanc orani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni seviyorum demekten korkmak » alpaslan dikmen » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » saat kulesi » artik melek degilim » ford fiesta » gama bomb » tabutta rovasata » hazreti ebubekir » adile nasit tipli kizlar » milan baros un gay oldugu iddiasi » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » samy deluxe » ozel numaralari acmayan tipler » t bag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son istasyon » army of me » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » ridvan dilmen » dun yine sokaktaydim » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » halit akcatepe » somewhere over the rainbow » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » anne terligi » yaran turkce altyazi cevirileri » supernatural » mehmet simsek » yaran haber yorumlari » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi