fitness salonundan insan manzaralari 


kapat
  1. modern hayatın hareketsiz yaşamının doğal sonucu olan fitness salonuna gitmeye başlayan birinin ilk izlenimleridir efendim:

    - kısa boylu, dar tişörtlü, memeleri/kasları tişörte isyan edercesine fışkıran, kendisine hoca dememi isteyen (niye ki lan?) bi salon görevlisi. omuzlarımı, göğsümü filan ölçtü mezurayla. göğüs ve göbek çevremin hemen hemen eşit olduğunu gösterdi bu çocuk bana.

    - yarım düzine 40 yaş üstü umutsuz kilolu teyze. neden umutsuz diyorum? teyzelerde 40 yılın birikimi olan bi yağ tabakası var ki, günde 17 saat çalışsalar bile verim alamayacakmış gibi duruyorlar. bu teyzeler öyle bi hırsla zorluyor ki kendilerini, bi yerlerini sakatlamamaları büyük şans. allah yardımcıları olsun...

    - ilaç niyetine bir adet fit genç kız. anlatmaya gerek yok aslında. salondaki tüm erkekler ona kendilerini beğendirmek için büyük mücadele içinde gibime geldi.

    - bir adet, favori cümlesi 'o öyle yapılmaz ki, yanlış yapıyon' olan badici tip. ulan sana ne? belki öyle yapmak istiyorum ben!

    - içten içe milletle rekabete giren tipler de var. sen 15 kilo kaldırırken altına sçıyon ama, ben 30 kiloyu tek elimle kaldırıyorum dercesine bakar bu. sıkletimiz ayrı arkadaşım, bulaşma bana!

    - kısa boylu, eni boyu neredeyse denk kas manyağı bikaç kişi de var. bunlar rocky misali birbirlerini gazlayıp, acı yo acı yok diye olmadık yüklerin altına giriyor. madalya mı verecekler yiğidim? nedir bu hırsın?

    - bir adet sıska çocuk. (bkz: fitness salonlarının kadrolusu sıska çocuk)

    - bir adet kılıksız ergen. resmen dedesinden ödünç aldığı pijama altıyla çalışıyor. tişörtü de içine sokmuş. numunelik galiba.

    - köşede takılan insanüstü tip vardı iki tane de. 6 yaşından beri mi spor yapıyon mına koyiim! seni beni bacaklarımızdan tuttuğu gibi ikiye ayırabilir valla. fazla yüz göz olmamak gerek.

    - her hareketinde 'daha bitmedi mi' diye tepeme dikiliyordu biri de. lan bi dur, acemiyiz işte!

    - orta yaşlarda kelli felli göbekli amca. anlatmaya gerek var mı? bence yok.

    - her aleti teriyle yıkama yeminli terleyen adamlar çok bir de. havlu götürmekte fayda var.

    daha da çok adam var da, aklımda kalmamış. gittikçe eklerim artık...

    son olarak, demem o ki, kanmayın bu salonlara hacı! efendi gibi haftada bi halı saha maçınızı, basket maçınızı yapın. tenis oynayın filan. hamallık lan resmen!
    #3202362 (nikim yok benim, 28.03.2008 20:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

fitness salonundan insan manzaralari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fitness salonundan insan manzaralari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fitness salonundan insan manzaralari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fitness salonundan insan manzaralari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » hayatinda hic keske dememis insan » baldizsiz adam » fc grenchen » enderun sevgiler » yanlis okunan nickler » evde nepal kaplani beslemek » il turco in italia » a sorta fairytale » mert yucel » ders calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » orgazm taklidi » face » kutuplardan basik ekvatordan siskince » bizim oralar » merkez bankasi nda 72 milyar dolar oldugunu sanmak » nikos kazancakis » cagatay yolda » commuter » plaza eylemleri » bir tikky nin intihar mektubu