fistik ezmem olmadan asla 

kapat
  1. bobby tatketcapin muzum olmadan asla, kavurmam olmadan asla adiyla cektiği üclemelenin son filmdir. konu olarak aşaği wüttemberg eyaletinde tarimcilikla ugrasan hans vertun cayzerberg isimli kişinin köyüne gotlar istila eder ve yagmalamaya baslar. sira sira inciyim barbarlikta birinciyim diyen gotlar sira sira evleri yağma ederken hans vertun cayzerberg'in evine girerler ve fistik ezmesini hamlamak isterler. hans vertun cayzerberg canindan cok sevdiği fistik ezmesini vermektense yogurtsuz bakla yemeğini yemeye göz önüne alacak kadar manyak bir yaratisa malik oldugu için ya fistik ezmesi ya canini diyen got yağmacilarinin kafalarina patlican vura vura paramparca eder ve onlari koyun surusu önüne kadar alamanyadan dehler. konusunu wüttembergden asaği akdeniz mein lieber adli destandan alan bu filmde caktirmadan amanın kelle kelle gel beni yelle sorunsali işlenmektedir.
    #3387558 (mulayim, 12.05.2008 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

fistik ezmem olmadan asla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fistik ezmem olmadan asla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fistik ezmem olmadan asla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » kubra ozturk » 400 inege tecavuz eden adam » pryd rulazz » saipsiz » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » bluevelve » tasarruf icin zam yapmak » cenk » cavus musgrave in dansi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games