fistful 

kapat
  1. ing. avuç dolusu şey, sıkım.
    #2587364 (ColdMa3L, 13.11.2007 20:17)

© 2008 - uludağ sözlük

fistful başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fistful ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fistful nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jackson avelino coelho » kuran i kerim » kizil elmayi manavda satiliyor sanan ulkucu » this mortal soil » guldunya » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » senses tied » adana anadolu lisesi » spor yazarlari » arda turan » ovvvv cok feciiii » hatun kaldirmak » crossing the bridge the sound of istanbul » zaman makinesi » kabatas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tatli ile kerhaneye kiz istemeye gitmek » anti klise timi » sehit askerin vasiyeti » ertugrul saglam » uyu demeye geldim » komando beresi » kalem ucu cigirtkanligi » milletvekiline kufretmek » bu siteye erisim engellenmistir » james thurber » dogrularin yanlis yanlislarin dogru olmasi » genelevleri tren garina yakin sehirler » komik degil gulunc olmak » kutu kaldirmak » the terminal