fislenmek veya sislenmek 


kapat
  1. karikatür dolayısı ile "Çizgi"nin gücü bir başka... Bazen, "2 cilt kitapla" anlatılabilecek bir olay; çizgi ile bir kareye sığdırılabiliyor!, Hem de; "az" ama, "öz" bir sözle!.
    askeriyedeki "fişleme"leri ve okullardaki "şişleme"leri! anlatan karikatürler yayınlanıyor zaman zaman. Bu iki olay, ancak bu kadar meczedilebilir ve ancak bu kadar "öz" anlatılabilirdi,
    Gerçekten de, bir dönem; "şişleme" ve "fişleme" tartışmalarıyla geçti, Türkiye; "büyüklerin fişlediği, küçüklerin şişlediği" bir ülke haline geldi! Ya da "fişlendiği" veya "şişlendiği" bir ülke!.

    peki çocuklarımıza ne oluyor böyle?

    Kuru ve kör bir inat uğruna, "Kur'an kursları"nı yasaklayıp, imam Hatip Liseleri'nin "orta" kısımlarını kapatan ve "başörtüsü"nü yasaklayanlar, dayattıkları sistem'in yol açtığı tahribat konusunda ne düşünüyor, bilinmez ama; köylerinden ve ailelerinden koparılan çocukların kalmak zorunda bırakıldığı "yatılı bölge okulları"nda, rezaletin, sapıklığın ve "tecavüz"lerin bini bi para!.
    Son zamanlarda, bunlara bıçaklamalar eklendi, Bu da, din, iman ve ahlak tan söz eden öğretmenlerin dışlanmasının ve "karma eğitim modeli"nin dayatılmasının bir sonucu!, Batı ülkeleri, "kız-erkek karışık eğitim"den vazgeçmenin yollarını ararken; Türkiye'de bunu istemek, neredeyse "gericilik" nişanesi.
    Eğer "karma eğitim"e karşı çıkmak "gericilik" ise, "ilericilik" ne?.
    Öğrencilerin kızlar yüzünden birbirlerini bıçaklaması ve kendisinden daha küçük yaştaki çocuklara tecavüz etmesi mi? Bu mu ilericilik? Bu mu çağdaşlık?

    işte, karma eğitim'in sonuçları ortada, Hemen her gün, bir okuldan bıçaklama haberi geliyor!. Aynı sıklıkta olmasa da, "yatılı bölge okulları"nda yaşanan "tecavüz" olayları ise; ürkütücü boyutlara ulaşmış durumda!
    Peki, sebebi ne?
    Sebebi, insanımızın "manevi bir boşluk" içine itilmesi operasyonlarından başka bir şey değil. 28 Şubat süreciyle birlikte, "dindar" insanların yüreklerine "korku" salındı!, Kur'an kursları kapatıldı, imam Hatiplerin köküne kezzap döküldü ve başörtüsü yasaklandı. "Televole" pompalamalarıyla aileler parçalandı.

    Peki, sonuç ne?

    Sonuç ortada:
    28 Şubat'ın sembolü "tank"ların yürüdüğü Sincan'da, bugün "15-20 kilisenin faaliyette olduğundan" söz ediliyor, Tabiat, elbette boşluk kabul etmez. Nitekim, Kur'an kursları'nın yasaklanmasıyla doğan boşluk, bugün apartman altı kiliseler tarafından dolduruluyor.
    "Yurtsever" oldukları iddiasıyla "postmodern darbe" yapanlar, nasıl bir kaos'a ve manevî bunalım'a yol açtıklarının farkında mıdır acaba.

    Düşünebiliyor musunuz;
    Devletin bir memuru, bir başka memurunu fişliyor. Belki, onu da fişleyen bir başkası var.
    O kadar acı ve utanç verici ki, devlet kendi memuruna güvenmiyor ve onu takip ettiriyor. Peki, takiple görevli memura güven duyulabilir mi?
    #2754681 (ebaturab, 27.12.2007 20:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

fislenmek veya sislenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fislenmek veya sislenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fislenmek veya sislenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fislenmek veya sislenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » gazi mahallesi » bir dus ki korkmamis zamanin karsisinda » chevelle » moderasyonun uyumasi ile olacaklar » eurasian » askin mallik hali » tempest » noelle yilbasini karistiran cahil yobaz » tears of the sun » cahit zarifoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hestiarellla » icinde kelebekler ucusan smiley » sureyya yalcin » michael skibbe » sozluk corabimin oteki tekini bul lan allahsiz » fc vihren sandanski » alexa noluyor popon falan oynuyor » fewzi1907 » leblebi tozu taso su tabancasi meybuz » anneyi hayran birakan arkadas