fisildayislar 

kapat
  1. kütüphanede gerçekleşen konuşma şekli .
    #3401580 (StoraX, 15.05.2008 19:54)
  2. tershaneler iel ilgili bir haber sunarken denk geldim. ilk önce "adam hasta galiba amma zorluyor kendini helal olsun" dediğim, ama sonrada işin aslını öğrenince "yuhhh ya bunu da mı yaptın savas abi" dedirten program.
    diğer kanallarda alternatif yapacaklardır.

(bkz: çığlık çığlığa televole)
    (bkz: osuruktan nameler)
    (bkz: geğirikgiller)
    #3401623 (grafikirimgeldi, 15.05.2008 20:06)
  3. ilk duyduğumda sadece bir program ismi zannettiğim, izleyince de gülmekten kendimi alamadığımdır, bir isim bu kadar ciddiye alınır mı?

ve de mikrofonda fısıldanır mı hiç savaş bey? akıl var mantık var, neyse.
    #3401690 (filozofil, 15.05.2008 20:24)

© 2008 - uludağ sözlük

fisildayislar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fisildayislar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fisildayislar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste yasanan dumur olaylar » olesiye sevmek » durex play » dhp » biri bana gelsin » yaran reklamlar » sorunlar bitmez sekil degistirir » jumper » mucahit sener » savunmanin s o s vermesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci