fishmekan 

kapat
  1. arnavutkoyde zekice bir laf oyunuyla adlandırılmış bir balık lokantası.
    #113863 (veritaserum, 14.03.2006 03:11)
  2. sarıkanatı ve kagıtta levregi ile gonulleri, süper canayakın garsonları ile bendeki eski sevgiliden yadigar özel yerini sevgili eskise de korumayı basarmıs, denizden cıkan babanızı da yedikten sonra sahilde biraz turlayabılecegınız, gayet iyi konumlandırılmıs, en bi gidilesi, ugrak yeri yapılası mekanlardan.
    #180096 (frijit jones, 18.04.2006 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

fishmekan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fishmekan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fishmekan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» z smart » en iyi kadin parfumu » pilli kro » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » fenerbahce » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » ingilizce bilmeyen yazar » abi beni yika » anne bana ogun samast beresi orsene » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games