fis almasam ne kadar olur 

kapat
  1. - fis almasam ne kadar olur?
    + yok abla fiş vereyim ben sana. devlet para kazansın di mi.
    - ayol bu da değişik bir tip. hasta mısın kardeşim?
    + bakırköy'den çıktım abla. fiş ister misin fiş?
    - yok. karpuz da almayacağım, gidiyorum ben.
    + kavun var taze bak. fiş de vermem, aynı para.
    - istemem.
    + gel vatandaş karpuz alana kavun bedava. fiş de yok.
    - gittim.
    + git abla. ama fiş de güzeldi be.
    - aaa cinnet geçiriyorum ama.
    + bir alışveriş bir fiş...
    (larker, 31.07.2007 12:29)
  2. devletin aklına estiğinde bir vergi türü uydurup uygulamaya sokmasının halk tarafından kabul görmemesidir.
    bir nevi karşı duruş.
    yasal uyarı: fiş almamak suçtur.
    (brewed and bottled, 31.07.2007 12:34)
  3. kusaklar arası farkları ortaya koyan fantastik bir soru cumlesi
    yaslı kusaklar için tutumluluk ve dolayısyla pazarlık onemlidir. ondan bu cumleyi hemen her alısverisinde kullanmaya calısırlar
    80 lerde couk olan nesil ise trt nin fiş ile ilgili kampanyaları ile buyudugunden onlar için fiş almamak son derece kotu bir şeydir asla bu cumleyi kurmazlar
    90 larda cocuk olanlar için ise fiş alıp almamak da pazarlık yapıp yapmamak da onemsizidir fiş de almazlar pazarlık da yapmazlar
    (max cavelara, 31.07.2007 12:39)

© 2008 - uludağ sözlük

fis almasam ne kadar olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» phpbb » sozlukle ilgisiz istekler » sedergine » selahattin demirtas » dogus » uydukent » icime dert oldu bakla yememen » sikmaya baslayan sozluk jargonlari » type 0 negative » sopho khalvashi » kumpir » ataturk diktator mudur sorunsali » wings of god » nevada » dunyanin en gereksiz adami » globe wallet card » yalan » allah ile aldatmak » beklemek » chevelle » gey » gozleri yollarda kalmak » disqualified » gecen haftanin en begenilen dandik entryleri » genc fenerbahceliler » suclu psikolojisi » el mutemid » seri eksi oy veren ibnenin cildirmasi » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » arkan » asik olunan kiza acilacakken osurmak » namissiz seni » portakal cicegi suyu » dinci meselesi » aamu » fox tv deyince akla bez bebek gelmesi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » capkin koca yalanlari » giuseppe cesare abba » kagit torba » tek turkiye » hz muhammed in turk dusmanligi » bunaltici sicaklarda yagmayan yagmur » sana vermezsem » nail brush » fanatik » kurdistan » radyodan biktiran radyocu profilleri » cay bardagindan dondurma yemek » koller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa