firsattir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kriz firsattir
  2. bugun firsattir degerlendir
  3. engeller yasamimizi kolaylastirmaya bir firsattir
  4. gida krizi turkiye icin firsattir

© 2008 - uludağ sözlük

firsattir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. firsattir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu firsattir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arabasinin adini deger koyan tip » add on » ahiret soru bankasi » bursa nin kizlarinin guzel olmasi » ne ermeniyiz ne malatyaliyiz elazigliyiz » bir kizin bakire oldugunu anlama yontemleri » 1734 » artik kisa cumleler kuruyorum » ask i memnu » daddy brother lover little boy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games