firmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kefen firmasi sloganlari
  2. garip otobus firmasi isimleri
  3. yumatu yu japon firmasi sanmak
  4. alternatif otobus firmasi isimleri
  5. batmaya mahkum otobus firmasi sloganlari
  6. kelin ilaci olsa ilac firmasi kurar
  7. firmasi icin ekskavator talep eden mal musteri
  8. yolcularina erotik film izleten otobus firmasi

© 2008 - uludağ sözlük

firmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. firmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu firmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ultimo » kabak tadi veren yazar » lock » askerlik yan gelip yatma yeri degil » benjcev » scar symmetry » 2012 olimpiyatlari » duzce » benim annem bir melek » batuhan karadeniz » this mortal soil » mustafa sarigul » uludag sozluk un kedi klonundan basliklar » cool cat » netsozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anadolu universitesi » tottenham hotspur » var misin yok musun yarismacilari » turkiye nin en guvenilir kurumu » replica » flag counter » okuze bakan tren » time off » bang bang » coklu kisilik » ne kamusal alani ulan allah her yerde » karizma erkek isimleri » pike tas » 5 ekim 2008 istanbul yagmuru » mini etek