firat agiti 

kapat
  1. eskiya filminin soundtackleriden. şener şen in en içten cümleleri kullanarak dinleyenleri ağlatabildiği sahnenin albümdeki şeklidir.

bir şarkı insanı bu kadar yaralayamaz.

keje. keje.
    mapusta beni vurdular keje; ölmedim
    hastalandım, bi ciğerimi orda bıraktım ölmedim.
    çok döğdüler beni, kan kustum.
    gene ölmedim.
    yaşadım.
    seni bir kez daha görebilmek için yaşadım.
    şimdi bana dediler ki;
    sesini kimse duyamıyormuş,
    susmuşsun.
    benimle de konuşmayacak mısın keje?
    sesini duyamayacak mıyım?
    #1307201 (micro cuts, 15.02.2007 14:43)
  2. içkiliyken dinlenilmemesi gereken şarkılardan. yoksa ulu orta herkesin içerisinde salya sümük bırakabiliyor insanı. zaten bu kelimeler bu denli kusursuz okunmamalı, yasaklanmalı. ruha dokunuyor.
    #1432078 (mikserde yuzen balik, 20.03.2007 09:32)

© 2008 - uludağ sözlük

firat agiti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. firat agiti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu firat agiti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» secret1907 » hangi sehrin suyu daha pis yarismasi » terazi burcu erkegi » istiklal caddesi nde kan izleri » v yerine w kullanmak » domates corbasi niyetine ketcaba ekmek banmak » sise cevirmenin cesaret bolumunde soyun demek » tersten okunusun tersten okunusu » sirt » javaserver faces a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games