fiona apple 

kapat
  1. tanricadir kendisi.
    (ciemori, 16.01.2006 18:19)
  2. su gibi olan sesi akustik şarkılarda kulağa daha bir güzel gelen 1977 new york doğumlu şarkıcı. the beatles'ın across the universe'ünü de takdire şayan yorumlamıştır.
    (cikarinbeniburdan, 06.02.2006 01:47)
  3. güzel söylemektedir hatun yumuşak yumuşak...
    huzurlu huzurlu...
    sessiz sakin...
    sessizliği sesini anlatmaktadır sanki...
    (sıçtırtma lamasına, 06.02.2006 01:49)
  4. john denver in leaving on a jet plane adlı sarkısını björk'e muhteşem yorumlatan grup
    (bkz: john denver)
    (bkz: björk)
    (bkz: leaving on a jet plane)
    (rapter, 06.02.2006 02:24)
  5. (bkz: if we kissed) mutlaka dinlenilmesi gereken şarkısıdır.
    (wunsch, 14.03.2006 17:26)
  6. not about love şarkısına çektiği klibi izlenesi insan. (bkz: ailecek izliyoruz)
    http://www.youtube.com/wa...pple%20not%20about%20love +
    (mozambik tavsani, 18.06.2006 22:07 ~ 22:08)
  7. tori amos tarzında kaliteli albümler yapan şarkıcı.
    (lilith, 06.08.2006 18:08)
  8. tapılası sese sahip,mükemmel şarkıları olan kadın.bütün şarkılar da güzel olur mu ya hu..
    (lilith, 24.08.2006 20:50)
  9. efsanevi tori amos karakterinin
    ezik,arka perde oyuncularından
    sadece biri..
    (piano-foRte, 24.08.2006 20:59)
  10. fiona apple herhangi bir the beatles yahut lennon/mccartney ve harrison bestesini yeniden icra ederek(gavur cover diyor buna) orjinalinden daha güzel bir çalışma ortaya çıkarabilmiş t e k müzisyendir.* koskoca johnny cash'in bile(rahmet istedi) beatles şarkılarına** ayrı bir tat veremediği düşünülürse bu çok büyük bir başarıdır.

(bkz: across the universe)
    (martin edilen, 25.08.2007 00:14 ~ 26.08.2007 02:51)
  11. bir başka tanrıça için (isimlerini hep karıştırırım) (bkz: anna friel)
    (ELeCTrO, 25.08.2007 00:17)
  12. http://youtube.com/watch?...;mode=related&search= +

üstüne tanımam. *
    (hendrix, 06.10.2007 00:57)
  13. aylin aslim'ın ahh videosu, fiona hanımın criminal videosunun copy pastesidir.
    (taharetmuslugu, 06.10.2007 01:12)
  14. http://youtube.com/watch?v=j-8QpzS3ey8 +
    elvis costello nun şarkısını muhteşemleştirmiş hatun kişi...
    (freedean, 06.10.2007 01:15)
  15. Cover tanrıçasıdır kendisi. En dinlenemeyesi parçayı bile coverlasa dinlettirir. Kendi şarkıları da çok iyidir ama. Sesine diyecek zaten yok. Öyle ses olmaz. *
    (Janis JopLin, 19.12.2007 17:20)
  16. sesi huzur veren, güzel şarkılar yapan huri, 77 doğumlu olduğunu duyunca daha bir şok olursunuz.

(bkz: yirim)
    (abisesque, 17.02.2008 22:00)
  17. bulunca evlenilecek cinsten.
    (hendrix, 26.02.2008 20:37)
  18. "kim nereye sürüklerse oraya giden bir tiptim ve herkese teker teker kendimi anlatmaktan çok sıkılıyordum.bu yüzden albüm yaptım..."
    aramızda olmasının sebebi açık ve gayet seçik bence.

aslında tam da across the universe'ün de klibindeki gibi;yağmalarla,boğuşmalarla gecen kaotik bir hayatın ortasında sakince gülümseyen,gülücüğünün perdelerinin arkasında ise hayalkırıklıkları,daha sonrasında öfkeye dönüşmüş bir masumiyet,sonra durulup kendiyle barışmış,gayet doğal-bu çok önemli-,-bak tekrarlıyorum bu en önemlisi- bir güzel'sanatçı.sanatçı güzeli.söz de yazıyor beste de yapıyor piyano da çalıyor,yorumunu yorumlamaksa sana bana hiç düşmez.-yine ve yeniden tekrarlıyorum- doğal bir doğallık abidesi."böyle acıtıcı sözler yazıp da nasıl doğal kalabiliyor birader?" minvalindeki soruları duyar gibiyim.tekrar ediyorum.evet doğal.
    ...

ayrıca dudaklarına nağmeli bir buse bırakmak istediğimdir, "bu cüreti kendinde nasıl buluyorsun sen arkadaşım" diye çemkirmez ise bana şayet.

tutamadım kendimi.cüret ettim aşk rızası için, elma'nın tadına bakmaya.
    yasakmış.sallamadım.the first taste'imi gerçelledim.cennetten kovuldum.değdi.stop.

fiona,sen nerdesin?
    (nickless cage, 02.03.2008 22:37)
  19. when the pawn albümüyle hiç boş şarkı yazmamış sanatçıdır.
    (persac, 07.03.2008 15:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran facebook gruplari » ayar verirken ayar almak » silverfall » deniz baykal in rodos a yuzmemesi » tikal » harikulade » eksi » bon bon sekeri » ve geppetto tayyib i yaratti » bahce nin tarihi eserleri » karayazi nin tarihi eserleri » 2008 cannes film festivali » arabam var » zall vs ssg » anne terligi » ninetales » demokrasi » seklem » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » cem yilmaz li uludag sozluk reklamlari » universite senliklerine gelen sehir magandalari » ilica nin tarihi eserleri » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » yaran facebook iletileri » anti aliasing » evde tek basinayken yapilabilecekler » the sims 2 castaway » ayrangeven » alternatif a1018 kullanim yollari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa