findigi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cin findigi
  2. brezilya findigi
  3. cadi findigi
  4. turk findigi
  5. findigi disle kirmak
  6. benim kocam findigi buldu
  7. findigi bulan insanlarin ilk sozleri
  8. turk uzumu turk inciri turk findigi yiyiniz

© 2008 - uludağ sözlük

findigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. findigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu findigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rodezya » eccalimre » morfin » ikile kocum » aldatilmak » ikinci adam » bir tikky nin intihar mektubu » ewentry » okulu cok seven ogrenci » everybody hurts » surp hac kilisesi » televizyon programinda takla atan kadinlar » taye taiwo » off cok yakisikliyim ulan » grandmaster flash » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » revigen » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » aykan ilkan vs burak gurpinar » eski sevgiliyi aramak istemek » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » euroleague fantasy » yay burcu kadini » hey dostum fransa demistin irak cikti » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » ahmet altan » pusulam yok » konferans vermek » sevismek icin bahane aramak » thomas alva edison