finallerde gorun siz beni 

kapat
  1. vizelerin icte patlamasi sonucu ogrencinin gaza gelip bi anda soyledigi aslinda kendisininde inanmadigi soylem.
    #2674356 (cull, 07.12.2007 23:29)
  2. bir tür onumuzdeki maclara bakiyoruz psikolojisi...
    #2674383 (mevlo, 07.12.2007 23:33)
  3. vizelere girmeyip te neden girmedin diye soran arkadaşlara söylenen söz öbeğidir.
    acınacak halde olan bünyenin baş vurduğu klasik kamuflaj yöntemidir.
    #2674445 (dusunenadam, 07.12.2007 23:45)
  4. (bkz: bütünlemelerde görün siz beni)
    #2674484 (nirnaeth, 07.12.2007 23:52)

© 2008 - uludağ sözlük

finallerde gorun siz beni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. finallerde gorun siz beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu finallerde gorun siz beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balkonda durup yoldan gecenlere tukuren cocuklar » allah in siktir ettigi yer » bakirken olmek istememek » surekli cagri atan arkadas » zeynep dogan » biyik burarken biyigin elde kalmasi » bir japon ve cinli arasindaki farklar » wristcutters a love story » rectoa » paramore a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci