finaller bitsin yapariz 

kapat
  1. öncelikle başlığı nurettin ozdogan'dan esinlendiğimi belirtmek isterim.

tanıma gelince; üniversite öğrencilerinin final döneminde sıkça kullandığı deyimdir. normal zamanda sıkça yapılagelen eylemlerini erteler bu öğrenci finaller yüzünden bazısı da abartır.

+ aga basket maçına gidelim mi hafta sonu?
    - ne maçı oğlum ya, şu finaller bitsin de gideriz maça falan da merak etme.

.
    .
    .
    .

+ yemek yiyelim mi?
    - ya ne yemeği, finaller bitsin yeriz merak etme. (otomatiğe bağlamış, bursundan endişe eden üniversite öğrencisi)
    #3495094 (fuzuli, 04.06.2008 23:34)
  2. normal okul döneminde hiç akla gelmeyen şeylerin final döneminde akla gelmesiyle de oluşabilen durum.
    +lan şimdi bi büyük olsa ne giderdi aq.
    -ne büyüğü lan mal yarın sınav var.
    #3495188 (bleak poison, 04.06.2008 23:50)
  3. final döneminde neredeyse her konuşmadan sonra kurulan cümle.
    #3495207 (statik smiley, 04.06.2008 23:53)
  4. vizelerde de sıkça söylenen şeydir. hatta vizelerden finallere kadar programlar yapılır ama hiçbir yere de gidilmez. finaller gelir yine programlar yapılır sonra da memleketlere dağılınır zaten. *
    #3495245 (bla bla, 04.06.2008 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

finaller bitsin yapariz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. finaller bitsin yapariz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu finaller bitsin yapariz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne olacak bu fener in hali » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » nihat koray » vatan » dombey » okulu cok seven ogrenci » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » mehmet eren » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » kerameti kendinden menkul » tiyatro » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » buhurizade mustafa efendi » askere merhamet vatana ihanet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » yaran msn nickleri » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » topyekun savas » tabulari yikmaya geldim hatceee » milan baros un hazimsizlik yapmasi » uludag sozluk u kucumsemek » bes bin liranin da sozu mu olur » ekmek asi » if you go away » kuran i kerim » there will be blood » son kahve » akim trafosu » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz