filozofil 

kapat
  1. bir dördüncü nesil yazar. *
    (pyndemonium, 10.08.2007 10:57)
  2. nickiyle dikkat çeken 4. nesil yazar.
    hoşgelmiş.
    (kendime donmeye artik cok gec, 10.08.2007 19:35)
  3. kuşakdaşım yazar.*
    (sadis filozof, 07.09.2007 23:09)
  4. hoşgelmiş tansık yazardır. *
    (stalker, 07.09.2007 23:12)
  5. hayat görüşüne, fikirlerine, ee tabii ki haliyle entrylerine hayran olduğum yazar. bir entrysini bile kaçırmak istemiyorum artık. sadece fikirleri değil, anlatım gücü ve seçtiği sözcükler çok güçlü. buna rağmen bir okunuşta anlaşılabiliyor.
    (tepesersemi, 20.10.2007 11:59)
  6. gerçekleri yazan yazar. kesinlikle okunması gereken, her şeyi objektif olarak, hakça yazan yazar. bir başka yazıyor. entryleri gerçekten kaçırılmamalı. yormayan bir dille yazıyor ve konuyu ummadığınız bir yerden yakalıyor. çok kıvrak zekalı, zevkle okunan kişi.
    (tepesersemi, 15.12.2007 19:19)
  7. kısa ve öz yazan sözlük yazarı.

ister istemez dikkat çekmektedir.
    (karin, 27.12.2007 13:51)
  8. artı oylamaktan bıkmadığım, yorulmadığım ve hiç bıkıp yorulmayacağım yazar.

edit: torpil yapıyorum sandılar galiba. beğenip artı veriyorum. karmadan önce olduğu gibi. sakin olun. her şey eskisi gibi.

edit 2: ne diye eksiliyorsun ya ? sana ne. artı benim artım. senin artılarını mı yürütüyorum ?
    (tepesersemi, 19.01.2008 00:36 ~ 16:23)
  9. yin yang. simdi beyaz, biraz sonra siyah. sol eli mi, sag eli mi yazmis bilirim fena halde.
    (narpiz cigneyen yilki ati, 19.01.2008 00:45)
  10. (#2527771) no'lu entry'si ile direk onikiden vurmus olan yazardir kendisi.
    (ericadamstr, 18.02.2008 23:05)
  11. eğerki yazarımızın nicki filozolif olsaymıs daha bır manalı nicke sahıp olabılirmiş. gerçi neye göre, kime göre diye soran olursa ki sormazlar, işaret parmağıyla benı gosterilmesi ile bana havale edilebilir.. herneyse tamamen paşa gonul kriterleri bunlar.. yersız!
    (vladurakul, 14.04.2008 18:15)
  12. an itibarıyla sol frame i kesmeşeker şarkı isimleri ile dolduran yazar. bi de sözlerini yazayım tam olsun dememektedir.
    (tirnak icinde, 23.04.2008 14:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alternatif kralice elizabeth kriterleri » beyanname » umit karan » var misin yok musun da kutudan nah isareti cikmasi » yaraka » leyla gencer » cayyolu » gurel » yazik oldu yarinlara » berberin ayna tutmasina kil olmak » kanalturk un akin ipek e satilmasi » coktandir » birinin kanina girmek » haydarpasa garinda » ali dusenkalkar » her seyi olasilikla aciklayan ateist zirvalari » herkes gibisin » proudhon » yorumsuz » database error » nihilist yazar » terry bozzio » 13 mayis 2008 youtube a erisimin aralanmasi » dogancilar » love is blue » yarisma odullerinin uc ay sonra verilmesi » arazi mahlule » gittin » sevgilinin uzerine titremek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa