filmlerdeki belli bir repligi tekrarlama olayi 

kapat
  1. efendim, geçen oturmuş the lord of the rings the return of the king izliyorum. bizim sam gamgee "ulan shire'ı özledim be!" gibisiden bir laf ediverdi. frodo ise bu lafa karşılık olarak "ben de" dedi. lakin suratında öyle bir ifade, filmin o sahnesinde öyle bir durgunluk vardı ki... anında anlayıverdim bir kez daha "ben de..." diyeceğini.

hayır efendim, sorun bende değil. artık hemen hemen tüm filmlerde görüyoruz bu olayı. filmin süresini uzatmak ya da "seyirci maldır. bu repliği iki kere söyletelim de anlasınlar..." düşüncesinin uygulamaya dökülmüş hali olabilir. ama, dediğim gibi, bu faaliyet öyle bir yaygınlaştı ki, artık mide bulandırıcı hale geldi. adam daha cümleyi kurmadan anlayabiliyorum artık "filmlerdeki belli bir repligi tekrarlama olayi"nın bir kez daha gerçekleşeceğini. artık yeni birşey bulmalarını diliyoruz.

örneği şu şekildedir:

-adanalı kebap ustası abdullah amcayı bir kez daha görmek isterdim, constatin.
    +ben de, dyosen... ben de...
    #3262924 (milistr0ke, 12.04.2008 23:30)

© 2008 - uludağ sözlük

filmlerdeki belli bir repligi tekrarlama olayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. filmlerdeki belli bir repligi tekrarlama olayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu filmlerdeki belli bir repligi tekrarlama olayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bobby tatketcap » ayagini organina gore uzat » kizil » prestij » yakisikli gosteren ayna » nejat eslen » serhan acar » elbe » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » sembiyoz » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » hayata dair ic burkan detaylar » gulsen abi » spatyum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabahat akkiraz » dam diye olup biten sevgili » borsa » yilmaz ozdil » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » sair uuserlardan siirler » alucard » bir muhendisin hayati » formel dusunce bozuklugu » tarihin sonu » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » makyo » dengir mir mehmet firat » green cafe » 9 mart 1971 darbe tesebbusu