filmlerde kafaya vurup bayiltma durumu 

kapat
  1. doğru yere, doğru hızla vurup, ustaca bayıltma durumudur. arkadan beyinciğe doğru kösme olayıdır. filmlerin olmazsa olmazıdır. kahraman gözlerini açar sonra, nerede olduğunu anlayamaz.
    #3776597 (sacriter, 06.08.2008 01:03 ~ 01:04)
  2. filmlerde çok kolay yapılır. Gerçekte zor iştir. tam ense köküne beyinciğe vurmanız gerekir. ıskalarsanız, karşınızdakinin vıyaklamaları ile ordan tuymeniz, içten bile değildir.
    #3776610 (conspirator, 06.08.2008 01:05)
  3. mr spock'ın, adamın omzuna dokunarak bayıltma numarasının yanında pek de adı esamesi okunmayan durum.
    #3776622 (taharetmuslugu, 06.08.2008 01:07 ~ 01:08)
  4. her seferinde insanı karpuz mu çatlatıyolar lan nedir? diye düşüncelere sevkeden eylemdir.

tavuk mu bayıltıyosun bir vuruyosun da adam patates çuvalı gibi yığılıyor diye söylemlere zerkeder insanı. hiç denemedim ama gelip biri arkadan benim kafama vursa bayıltana kadar döverim, apayrı bir kafaya vurup bayıltma senkronu yakalarım, hoş olur.
    #3776628 (Spiritus Sancti, 06.08.2008 01:08)
  5. kafa yerine, şahdamara uygulanacak ani bir baskı, daha çok iş görür.
    #3776634 (conspirator, 06.08.2008 01:10)

© 2008 - uludağ sözlük

filmlerde kafaya vurup bayiltma durumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. filmlerde kafaya vurup bayiltma durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu filmlerde kafaya vurup bayiltma durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » kvk » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » ucuncu ulke » pkk » sozlukteki mal kizlar » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » east for west » turkiye haritasi sablonu » mustafa » four four two » 911 » yaran baslik yonlendirmeleri » abd ullah gul » yaran yanlis okumalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » gay » eric prydz » uludagsozluk » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » sincan tekmesi » badi ekrem » kadavra » fenerbahce nin uclu savunmaya daha yatkin olmasi » batuhan karadeniz » samimiyetsizlik » turban takmayan orospular » anadolu islami » anayasa madde 66 » kadinda en soguk bolge