filmlerde iskenceye ragmen konusmayan adamlar 

kapat
  1. Kolpanın önde gidenidir. Büyük bir klişedir.

adamın tırnaklarını çekerler, kırbaçlarlar, parmaklarını kırarlar yine de önemli bilgileri düşmana vermez, hatta işkencecinin suratına tükürür, hatta hatta "burada verebileceğim tek bilgi senin 1 aydır yıkanmamış olman" filan gibi espriler yapar.

Ben o kerpeteni gördüğüm an ötmeye başlardım şahsen. Hiç gerçekçi değil.
    (double cross, 07.08.2007 22:13)
  2. çok değil en fazla 2 sahne sonra filmin esas odamı polisin, boynuna sandalye koyması sonucu bülbül gibi şakımaya başlayacak adamlardır. burada maksat, film daha uzun görünsün.
    (larker, 07.08.2007 22:16)
  3. henüz rocco sahneye dahil olmamıştır.
    (batis, 07.08.2007 22:20)
  4. 24'de fazla görme şansımızın olmadığı adamlardır aynı zamanda.

(bkz: Jack bauer'a istediği bilgiyi vermemek)
    (double cross, 07.08.2007 22:21)
  5. sahin k'nın da dahil olmadığı gürüh.
    (Kajmer, 07.08.2007 22:21)
  6. (bkz: babamı bile satarım ulan)
    (norma, 07.08.2007 22:34)
  7. kekemedir yahut istenilen bilgiyi hakikaten unutmuş insansıdır.
    (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 07.08.2007 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» murat mentes » disari cikmadan once tuvalete girmek » abdullah gul un sovalye zirhi giymesi » sait faik hikaye armagani » selcuk yula » turkiye kalkinma ve dayanisma vakfi » nuri sozkesen » lagimci ocagi » acun un kameramani feridun » ulkemize ozgu hitap sekilleri » 14 mayis 2008 boston cleveland maci » yasar kemal » ilker basbug » korku icindeyken dile dokulen sozler » msn de evlenme teklif etmek » kim oldugunu bilmedigim birine » kadinlari seksi gosteren detaylardan tahrik olmak » gulse birsel » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » yorgunluk » djorkaef yaz » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » feridun duzagac » seri eksi oy veren toparlak » emekli moderatorler » dun gece » tercan in tarihi eserleri » klavyeye cay dokulmesi » metin oktay sevgisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa