filmlerde cuneyt arkin in kirbaclanmasi 

kapat
  1. malkoçoğlu filmlerinin vazgeçilmez sahnelerindendir. hatta bazılarında cüneyt arkın bir baba olarak, bir de evlat olarak kırbaçlanır. bu sahnelerde değişmeyen şey ise, cüneyt arkın'ın kendinden emin yüz ifadesidir. her kırbaçta kafa öne arkaya bir iki kez sallanırken, düz ve sert yapıya sahip saçları 5-10 kez titreşir. kameranın içine içine bakmaktadır bu noktada cüneyt ağbi.
    #2891933 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 24.01.2008 23:08)
  2. nasıl bir fantezinin ürünü olduğu sorgulanması gereken durum. *
    #2893438 (keskin sirke, 25.01.2008 10:26)
  3. - yahu malkoçoğlu'nu yine duman ettiler hüsnü abi.
    + oğlum o ağzına soktukları pinpon topu mu lan yoksa?
    - abi bu malkoçoğlu mu ki?
    + yok lan değilmiş harbiden kim lan bu?
    - abi noluyor ya orda?
    + kanalı değiştir lan kanalı değiştir, neleri açmış şerefsiz!
    #2893457 (the kid, 25.01.2008 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

filmlerde cuneyt arkin in kirbaclanmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. filmlerde cuneyt arkin in kirbaclanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu filmlerde cuneyt arkin in kirbaclanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jazz mi bluesdan blues mu jazzdan cikti sorunsali » tahrik etme beni kadin » vans » yonja insanlari » kuver » testere nin apo ile oyun oynamasi » sonunu dusunmek » bit » ucuncu dunya savasi » muhammed bekir el hakim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games