filmin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir filmin en iyi bes dakikasi
  2. filmin devami
  3. filmin sonu
  4. bu filmin adini siz koyun
  5. filmin sonunu soylemek
  6. filmin icine etmek
  7. bir filmin insana kaybettirdikleri
  8. filmin yarisinda cikan insan
  9. alinan dvd den ayni filmin cikmasi
  10. bu filmin kotu adami benim

© 2008 - uludağ sözlük

filmin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. filmin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu filmin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prozac » wall e » cinselligini doyasiya yasayan kiz » hassickdir » erkeklerdeki dusunce ozurlulugu » 2 yasindaki cocukla muhabbet etmek » pkk nin dtp nin kapatilmasina oynamasi » tnevel » shashkin » mini cooper » afyon otogari » tayyip oglunu askere gonder » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » bayraktepe » erich fromm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikilebilite » mavi ekran » kanla abdest alanlar » eidur gudjohnsen » st gallen » jigga » kizil elmayi manavda satiliyor sanan ulkucu » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » veresiye yazdirip ustu kalsin demek » eskisehirspor un naci transferi » yasayi dolanmak » modifiye » havaya ucurmak » past perfect tense » leydis en centilmini