film kiralamak 

kapat
  1. dvd satın almak yada sinemaya gitmek yerine iki günlüğü 2 ytl olan filmleri kiralamaktır. genelde öğrenci evlerinde görülür 5 kişi toplanılır kişi başı 50 ykr verilir tamam işte. * *
    #2277522 (glgzli, 07.09.2007 13:38)
  2. film arsivi olusturmak isteyen ogrenci kesimin can yelegidir. evde bos cd varsa kiralanan filmler bir guzel kopyalanır, arsive dahil edilir. bir defada 3'ten fazla cd kiralamamak da onemlidir, bosuna milleti kıllandırıp "noluyo lan" dedirtmenin anlamı yoktur.
    #2277657 (euphrates, 07.09.2007 14:08)
  3. satın alacak parası olmayanların, genelde öğrencilerin, film izleme yöntemidir.
    #2279833 (doubleyou, 07.09.2007 22:02)
  4. öğrencilerin imdadına yetişen şey.*film 5 te 1 i fiyatına izlenilebilir.ancak neden yasal olduğunu anlamadım.sonuçta biz ne kadar kiralarsak kiralayalım o filmden sidi ciden başkası kazanmaz.yani korsandan farkı kalmaz böyle olunca.
    #2729137 (bush un metresi olan ayi, 22.12.2007 12:03)
  5. sınırsız netten sınırlıya kısa süreli terfinin sonucu olarak içinde bulundugum durumdur. nitekim özleniyor böyle günler azizim. hele albert amca 2 film kiralayana bir kücük cips hediye kampanyası yapıyorsa...
    #4581665 (desmodus rotundus, 25.01.2009 02:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

film kiralamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. film kiralamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu film kiralamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about film kiralamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.