film gibi adamsin koy koy izle 

kapat
  1. inanılmaz bir ayar cümlesidir. kişinin esprisinin fazla komik olmadığı vurgulanır.
    #2910456 (markasiz, 28.01.2008 21:51)
  2. (bkz: inanamıyorum dostum bu sen misin)
    #2910458 (ELeCTrO, 28.01.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

film gibi adamsin koy koy izle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. film gibi adamsin koy koy izle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu film gibi adamsin koy koy izle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» death race » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » fk vojvodina » halklar kardestir lan cahil aptal » hayata dair ic burkan detaylar » bana fenerbahce mi geri verin » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » cit » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » kocaeli » sapthuran » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » mustafa celaleddin pasa » ekran yaklama goruntusu » olimpik havuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu maceranin sonu uzayda biter » yaran yildizlar » bu basliga entry giren essektir » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » diyaliz » edirne » giresun » serdar bali » enderun sirin » nusayri » tunceli de mini etek giymek » cocukken yapilan salakliklar » dumur » rs » gaasaray