fillo kargo 

kapat

1. Aras Holding, 2003 yılı eylül ayında Lojistik ve Kargo sektörlerinde pazar payını büyüterek liderliğini pekiştirmek üzere Horoz Kargo hisselerini satın aldı.
    Horoz Nakliyat 1942de Sn. Mehmet Emin HOROZ tarafından Gaziantepte kuruldu. 1998 yılında Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri A.Ş.kuruldu. 2003 yılı Eylül ayında Kargo ve Lojistik faaliyetleri birbirinden ayrılarak Kargo faaliyetleri için Horoz Kargo Kuruldu. 2003 yılında Horoz Kargonun hisseleri Aras Holding tarafından satın alındı.
    Avrupa Birliği ile her alanda yaşanan ve yaşanacak entegrasyonlar ve Karayolu Taşıma Kanunun hazırlıklarının başladığı 2003 yılında sektörde gelecekle ilgili öngörüler çerçevesinde satın alınan Horoz Kargonun adı 2005 ocak ayında hedef ve vizyonu geliştirilerek FiLLO ÜRÜN ODAKLI TAŞIMACILIK A.Ş olarak değiştirildi..
    #353240 (JuanSebastianVeron, 17.06.2006 16:17 ~ 16:18)
  2. ürün odaklı taşımacılık sloganıyla piyasaya çıkmış şirket.
    harfleri çiftleştirip,marka olma sevdalısı kurum. http://www.fillo.com.tr
    #354345 (laedri, 17.06.2006 23:04)
  3. hiç bir şeyi mesuliyetleri altında almayan kargo.cam birşey yollarsın kırarlar ; olur o kadar derler ,şehir dışına bir şey yollarsın bir haftayı bile bulur bazen teslim süreleri.
    #1315047 (oumar, 17.02.2007 11:10)
  4. kesinlikle bulaşılmaması gereken kargodur. perşembe sabahı üzerine "acil" yazılan bir dosya * bugün yani pazartesi saat 17.00 da yerine iletilmiştir. kendilerine zarfı ağır diye eşekle mi taşıdınız diye sorduğumda 2 tarafli ironiyi anlayamamış olmalarından mütevelit bir abuklama geçirmişler ve karşımda suskunları oynamışlardır.

ayrıca ucuz falan da değil gayette tuzlu bir kargo dur verdiği hizmete nazaran. hatta üstüne para dahi vermeleri lazım sizin onlara iş yaptırmanız karşılığında o kadar dandiktir yani.

hele ki gidin o şubelerini görün 1 milyoncu dan farkı yoktur o şubelerin. en son hz isa nın kullandığı sandalyelerden tutunda migrostan kampanyalı diye 19.90 a alınan dandirik vantilatör bozmasının sesi ile sizi sizden alır.
    #3697918 (chatin, 21.07.2008 18:34)
  5. Kesinlikle bulaşılmaması gereken kargo şirketidir . Son günlerde tarafımıza gelen giyim eşyalarının kolileri yırtık , hadi onu geçtim aras ile 5-6 ytl'ye gelen mal 29ytl'ye getirtmesi , salı günü gönderilen eşyanın pazartesi elimize ulaşması bu şirketin nasıl bir profile sahip olduğunu göstermektedir .

peki neden kullanıyorsun kardeşim o zaman ? Elimizde değil . gönderici yolluyor , parası bize patlıyor . ölme eşşeğim ölme .

(bkz: ben yandım eller yanmasın)
    #3698038 (StoraX, 21.07.2008 19:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

fillo kargo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fillo kargo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fillo kargo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fillo kargo. Copyrights of the articles are belong to their authors.