filipinli 

1. filipin ulkesininin vatandaslari.
    temizlige onem veren, kisa boylu millet. hicbir seyi kafaya takmaz, kendilerini sikmayan insanlardir. oyle "cok para toplayayimda sonra su isi kurayim bla bla..." demez, iki ay para toplayip plazma alir sonraki ay baska birsey alir. yasamayi bilen insanlar. beylerin geneli escinsel. petrol zengini arap ulkelerinde cok sayida bulunur ve temiz olduklarindan hastane gibi yerlerde calisirlar.
    #3721685 (beyaz profiterol, 26.07.2008 00:54)
  2. webcam açtırmaya meraklı ulus... chat diyolagları şöyledir;

f.k= filipinli kız
    t.e= türk erkek

f.k: hi!!!!!!
    t.e: hi
    f.k: asl pls!!!!!
    t.e: 22 m Turkey
    f.k: oh cool!!!!!
    f.k: can i see u?????
    ....................
    ....................
    diye devam eder işte...
    (bkz: yahoo messenger)
    #3721862 (rezervuariti, 26.07.2008 01:23 ~ 11.08.2008 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

filipinli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. filipinli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu filipinli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tabutta yarim vole » universidad de concepcio » daglar onurumuzdur » houston » bilkentftp » dr terry tommyrot » kurtlere pislik uretiyorlar demek » barbaros altug » chief » jazzamor » wannsee konferansi » mehmetcigin katili amerika » the uffspring » davay » kari koca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » how i met your mother » zeynel dinler » simdi kim aihm le ugrasacak lan » bilemiyorum altan » egitim ve doktrin komutanligi » yakalamac » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » 18 » youtube » 1936 durusmalari » depeche mode » feel good inc » takimi tarafindan deplasmanda unutulan futbolcu » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi