fikra yazasim geldi sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. italik yazasim var
  2. yazasim varrr cok
  3. yazasim varr cok
  4. sozluk aska geldi
  5. msn den sozluk geldi mi geyigi yapmak
  6. atsizcilar geldi sozluk senlendi
  7. uykum geldi sozluk ne yapayim
  8. turkcell im geldi sozluk hala yavas lan
  9. stevemcqueen uludag sozluk e fazla geldi
  10. geldi yaz aylari cozuttu sozluk yazarlari

© 2008 - uludağ sözlük

fikra yazasim geldi sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fikra yazasim geldi sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fikra yazasim geldi sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavuz seckin » faati » ankaragucluler saraba dustuler » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » yandex » fernando albino de sousa chalana » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » islam da icki yasak mi sorunsali » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » dr oetker docent olacak » sinir bozucu sorular » max payne 3 fall to the dark » safak saymak » masaustu » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa » heroes » abdurrahim karakoc » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » tolga evren » zurna » oylesine insan olmak » mufteri her zaman haklidir » kalimerhaba radyo » subay » biz adanaliyik kebabi severik » sarhos » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » ikinci kadin