fightordie die 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar.*
    (larker, 31.01.2007 21:42)
  2. kardeş, abi, otel sahibi, dualarımın sürekli beraberinde olduğu yüce varlık.
    (cavo, 03.04.2007 22:27)
  3. hak yoluna gelmis yazardir.* *
    (bkz: uludag ayetleri)
    (otistikabi, 23.12.2007 21:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» guillermo vargas habacuc » birakti hepsi » anjelika akbar » yozgat anadolu lisesi » luleburgazspor » guzellik kralicesi » yaran msn nickleri » deli olmak » boston tea party » kibris » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » firat parlak » hayal kurmak » cep sarji sutyen » sozluk iletilerini alt alta okumak » tuhaf » fatih terim » yorum farki » star wars the clone wars » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » primitive death » hatirla sevgili » kirli yuzlu melekler » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » yaran diyaloglar » argumentum ad populum » yeni uuser olacaklara nick onerileri » cesme » deli kizim uyan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa