fifa 2000cc 

kapat
  1. halen fifa yöneticileriyle görüşmekte olduğum proje. istediğim telif hakkını ve bütün futbolcuların yüzlerinin benim yüzüm şeklinde olması önerimi kabul ederlerse yakın zamanda hardisklerde yerini alacak oyun.
    #1855905 (2000cc, 03.07.2007 01:29)
  2. oyunun müziği rudebox olacak. türkiye liglerinin hepsi olacak. paso gösteren öğrencilere öğrenci indirimi yapılacak. fındık 1 ytl olacak..
    #1855948 (2000cc, 03.07.2007 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

fifa 2000cc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fifa 2000cc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fifa 2000cc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seytan in devamli yanas suna demesi » 6 eylul 2008 avusturya fransa maci » kiz olmanin kotu yanlari » kisisel icsel zeka » ass like that » ders calisirken elektrigin kesilmesi » okuz gelip okuz gitmek » karizma yapmaya calismak » tahmin et » osman pasa geldim diyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games