fierce creatures 

kapat
  1. a fish called wanda'nın başarısı üzerine, iskelet ekiple çekilen -fakat devam niteliği taşımayan- 2. film. kevin kline gene döktürüyor. iki rolü birden oynadığını söylemek, sevenlerinin ağzını sulandıracaktır. john cleese, jamie lee curtis, dönüp dolaşıp gene aynı rol modelde duruyorlar (özellikle tanışma sekansına dikkat). devam filminin esprisi de burada. ekip, konunun geçtiği hayvanat bahçesinin avantajlarını sonuna kadar kullanmış. özellikle kline'ın gorille ilgili yaptığı monolog göz yaşartıcı. carey lowell de güzelliğiyle göz dolduruyor.
    http://www.imdb.com/title/tt0119115
    #2428371 (ELeCTrO, 04.10.2007 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

fierce creatures başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fierce creatures ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fierce creatures nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nilay dorsa » call of duty world at war » sayra » apu nahasapeemapetilon » islam in hosgorulu olmamasi » abd » ergen havuc ve maceralari » kul brothers » aglamaktan yaslanmak » seray sever » rambo okan vs bebek okan » geri donusum kutusu » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » kredi karti » robbie maddison » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » yalnizca kanatlarina guven » pare pare » guvercin » soganli sirkeli ayran » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » zts dubnica » usuyen kutup ayisi » duyun u umumiye » ic camasiri giymeyen insan » the science of sleep » tekin acar » complicated » 3g » oldum de uyandim