field cate 

kapat
  1. placebo nun song to say goodbye klibinde gorulen cocuk. bunun disinda pushing daisies dizisinde young ned i canlandiracakmis. without a trace de de gorunmustu ayrica.
    #3017846 (bilmem, 17.02.2008 13:49)

© 2008 - uludağ sözlük

field cate başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. field cate ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu field cate nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ncldlbz » aldatilmak » kurt student » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » urolog » yaran futbol spikeri replikleri » fasistcan » 50 karakter » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » fenerbahce nin adami milli yapmasi » vatan » sivil itaatsizlik » luther » necati bilgic in mhk baskani olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » bir deniz feneri vardi ne oldu » fenerbahce hakkinda yazip karma dusurmek » yol arkadasim » genelkurmayin hesap vermemesi » gol sonrasi takla atan futbolcu » imper » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » rolex » bilgehan » supernatural » kari koca » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » anayasa madde 66