fidelcastro 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. *
    (fishandcips, 23.11.2007 10:27)
  2. (bkz: fidel castro)
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 09.01.2008 00:07)
  3. Purosunu sorgusuz sualsiz paylaşabilen bir yazar.içtim kendime geldim.Sağolasın fidel !
    (ben bugun bunu gordum, 16.01.2008 23:32)
  4. bir aydın gibi düşünen, gelecek için umut veren insanlardan biri.
    (kansob, 06.04.2008 09:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» simdi beni kurtar gonul » pivot santrafor » kayma hizi » recep tayyip erdogan » ilk 50 sonuc listelenmistir » ibrahim uzulmez in fatih terim e tepki gostermesi » babanin olmesi » saruhanli nin tarihi eserleri » friendship » antkart » alf » duck tales » yeni ilk okul fisleri » ellen page » okan bayulgen » geyik » dini ve milli degerlere saldirmak » komik msn adresini kiza vermek » ilkler unutulmaz » burak ozdemir » gokmen ozdenak » dr watson » avret yerine bakmak korluge sebep olur » national treasure 2 » backslash » ibadet etmek tehlikeli ve yasaktir » agasar » baris akarsu » my darling clementine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa