ff veren hocaya kafa atmak 


kapat

  1. belki hepimizin hayatta en çok istediği şeydir. derse sınavdan bir ay önce oturulup çalışılmaya başlanır. araya başka sınavlar girer, siz ne kadar götünüzü yırtıp o derse kassanız da sınavdan ff aldığınızı öğrenirsiniz. sınav kağıdınızı tekrar okutursunuz yaptığınız küçük bir hatadan dolayı 50 puanlık sorunuz komple hoca tarafından çizilmiştir. dersi geçmek için gereken 50 puan barajını geçemezsiniz ve işte o an içinizde o his oluşur. dersin hocasına kafa atmak (!)

    hocam şöyle böyle der itiraz edersiniz, "çalışsaydın geçerdin" der başından savar. özellikle o dersiniz üstten bazı dersleri almak için şartlı dersiniz ise bu istek harakiri yapma isteğine dönüşür.
    #1280964 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 09.02.2007 16:14)
  2. (bkz: zafere giden her yol mubahtır) *
    #1280980 (hothead, 09.02.2007 16:18)
  3. bu ff yüzünden, sadece bir ders yüzünden daha fazla harç ödemek zorunda kalmışsanız eger değil hocaya kafa atmak, ne yapardanız yapın öfkeniz dinmeyebilir.
    #1281028 (zingora, 09.02.2007 16:29 ~ 16:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ff veren hocaya kafa atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ff veren hocaya kafa atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ff veren hocaya kafa atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ff veren hocaya kafa atmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.