feylesof okuyucu modu 

kapat
  1. bir yazıyı okurken her kelimeye haddinden fazla takılıp kalan, illa bir anlam yükleme / çıkarma derdinde olan okuyucu tipi. bu tür arkadaşlara, yazarın parçada asıl anlatmak istediğine bakıp, gülüp geçmesi ziyadesiyle tavsiye edilir.

sonradan gelen not: yahu buraya bakınız vermiştik amma velakin, mesajımızın yer aldığı başlık uçurulmuş. böyle cıbıldak kaldı bu başlık haliyle. "i don't look back, i look front" diyerek, önümüzdeki mesajlarda bu başlıkta buluşmak dileğiyle.

2 alana 1 bedava notu: başlık silinince tüm mesajların silinmesi harbi can sıkıcı bir olay. insanın yazma hevesini kırıyor, insanın kalbini kırıyor, çok yalnızım sözlük... oehh. şaka bir yana, tatsız bir durum.
    #3285004 (herbert simon, 18.04.2008 02:28 ~ 02:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feylesof okuyucu modu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feylesof okuyucu modu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu feylesof okuyucu modu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» direksiyon sinavina araba surerek gitmek » afrika birligi » necip fazil kisakurek » gicik olunan durumlar » canlilarda ureme » ufuk uras » versus » kackar daglari » anne bana ogun samast beresi orsene » ic kontrol merkezi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games