fes basima 

kapat
  1. "püskülü ben olayım" diyerek devam eden gülmekten öldüren kemal sunal repliklerinden sadece biri.
    #2107387 (sapka yapamayan cuheyla, 10.08.2007 19:10)
  2. bir nizip türküsü.
    #2813300 (sonkuzu, 09.01.2008 17:56)
  3. prezervatif yerine fes kullanan erkeğin sözü.
    #2813310 (optimuspri, 09.01.2008 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

fes basima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fes basima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fes basima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » sehit verince sevinen serefsiz » trabzonspor » away3d » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » yuz yanmasi » hey dostum fransa demistin irak cikti » askere merhamet vatana ihanet » ailelerin yazdigi notlar » kayserispor » kopush fm » alternatif var misin yok musun diyaloglari » nod32 » e entertainment » nobran ne ya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » soyunma odasina inen yonetici » surp hac kilisesi » inanmak istenilen yalanlar » zevkten dort kose olmus bocek » hic param yok » moan » dugmele dugmele » iyi muz » factory girl » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » rutkay aziz » galatasaray