ferrariye tup taktirmak isteyen insan 


kapat
  1. bir ara gazete manşetlerine konu olmuştu. bir türk aldığı ferrarisine çok benzin yaktığı sebebiyle tüp taktırmak istiyor. ama malum ferrari bir sürat arabası ve şasi üzerine oturtulmuş devasa bir motor ve iki koltuktan başka yeri olmadığı için tüp takmaada yer yok. malum şahıs fabrikayı arıor ve durumu bildiriyor. ferrari yöneticileri durumu haber alır almaz bir temsilci gönderiyor ve arabayı kullanıcan geri alıyor. nasıl bir yüz kızartıcı durumdur allahım?
    #3315241 (kabacocuk, 25.04.2008 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ferrariye tup taktirmak isteyen insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ferrariye tup taktirmak isteyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ferrariye tup taktirmak isteyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xd » seri eksi oy veren seovi » tasavvuf » kalbin paramparca oldugu an » ninja » eksik sevismek » iyi denemeydi » parlatici » armen chakmakian » uyduruk yaz dizileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci