feri kacmis iki goz 

kapat
  1. bana nickte son noktanın tanım cümlelerinin revaçta olduğunu hissettiren yeni çaylak yazar adayı
    (white pages, 20.06.2006 19:34)
  2. sagopa kajmer dinleyicisi olan bir yazar'ı anımsatan nick'e sahip çaylak.*
    (Eqin, 20.06.2006 20:22)
  3. benzetme sanatı kullanarak nicki fena bir şekilde yaslanma belirtilerini anımsatan yeni yazar.
    (asiti kaçmış kola, 20.06.2006 22:18)
  4. hava degişikliginin iyi olacagını düşünüp uludagsözlüge gelen yazar kişisi.
    (feri kacmıs iki goz, 21.06.2006 02:39 ~ 02:40)
  5. Gecenin bu saatinde kısılmış vaziyette entryleri okumaya çalışan gözlerimi tanımlayan cümle
    (eurasia, 21.06.2006 02:42)
  6. netsozlukten tanıdıgım yazar. netsozlukteki gothic evil'ın baslık acacagı tanımını, uludagsozluge tasıması ile sasırtmıstır."ne gerek var sayın fecri, sen cok daha iyilerini uretebilirsin" denesidir. hosgelmistir.
    (catherine blake, 14.07.2006 23:30)
  7. akşam otobüslerinde çoğu insanda görülen bütün gün çalışmış, yorulmuş ve ölü gibi bakan gözler.
    (esneyenahtapot, 14.07.2006 23:37)
  8. alwayssleepy için herşeyi yapabilecek insanım diyen hayvan kişisi...
    (feri kacmıs iki goz, 14.07.2006 23:51)
  9. "...birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım..." diye devam eden sagopa kajmer'in kürdan kollar şarkısında geçen söz öbeği.
    (tanimadinmiben, 01.06.2007 11:06)
  10. nikini bu sefer doğru almış insandır. * *
    (guilt and regret, 01.06.2007 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» danacilar koyu » pipo bitince yere atip uzerine basmak » kasimpasaspor » beduk » norvecli balikci » kadikoy den duyulsun » gebze » sag taraftaki reklam banneri » acid rain » merhaba ankara zirvesi » sing for the moment » roberto carlos » fizigin ilgincligi » sofia boutella » yakisikli ama salak erkek » arkadasin abisine asik olmak » fehimsiz ekmek » foma » partizan » ecayip heyvanlara benziyirsen » redwinemania » eski sevgilinin mutlu olmasi » oz amcanin gercekten bakkal olmasi » vaudeville for vendetta » response if under duress » yaran anne sorulari » bodyforumtr com » sozluk erciyes » ben geneleve gitmem diyen erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa