ferhat gocer in aslinda gocememesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ferhat gocer
  2. ferhat gocer ben gocmem
  3. kayahan ve ferhat gocer polemigi
  4. aikido ustasi ferhat gocer
  5. ferhat gocer arsa ofisi
  6. joe cocker in ferhat gocer e el vermesi
  7. ferhat gocer in androit olmasi
  8. ferhat gocer in adeta olumu yenmesi
  9. ferhat gocer in kendisiyle duet yapmasi
  10. ferhat gocer in 11 avrupa guzeli ile klibi

© 2008 - uludağ sözlük

ferhat gocer in aslinda gocememesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ferhat gocer in aslinda gocememesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ferhat gocer in aslinda gocememesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sandra izbasa » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » gehenna » bono » entry takip » redwinemania » uludag sozluk vizyonu » yagmurda islanan kedi yavrusu » metal gear solid a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games