ferhat gocer in androit olmasi 

kapat
  1. kesinlikle gerçek olan durum. ferhat göçer bir androittir. ama kötü anlamda değil. iyi bir androittir. yani vergisini falan verir, kamu hizmetinde de güya çalışmaktadır. ama iyi bir androittir. ha nereden mi androit olur? bilmiyorum. aslında biliyorum ama söylemek de çekiniyorum. çok öğrenmek isteyenler özel mesaj atsın. bir kişi çıkarsa helal olsun diyeceğim ona. öpeceğim yanaklarından. ceğim cağım...
    #2179503 (kobrullah, 22.08.2007 20:06)
  2. birde arkada$i vardir ki kendisi paranoid androiddir. Hüsnü $enlendirici'in ta kendisidir, radiohead öylesine etkilenmi$tir ki bu insanin hayatindan esinlenerek beste yapmi$lardir.
    #2179666 (Grunge, 22.08.2007 20:33)
  3. ödül kazanmak için kendi kasetini satın alan biri başka bir şey olamaz zaten.
    #2179678 (aman heri, 22.08.2007 20:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ferhat gocer in androit olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ferhat gocer in androit olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ferhat gocer in androit olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» my rolex » yakisiklim » confetti » bilgi icerikli entry » the godfather part 3 » tucimania » umit ozdag » elanur » clint mansell » ben zir cahilim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci