ferhan sensoy un diyarbakir daki oyunu 

kapat
  1. ferhan şensoyun şubat ayında diyarbakır bir gösterisini sunmuştur.

gösteri sırasında "bankalar ( kredi kartaları ile ilgili bi konuda) asıl teroristtir, pkk dan beterler " şeklindeki bir sözü üzerine salonda bulunan 300 kişilik grubun 100 kişilik bir kısmı pkk lehine sloganlar atarak, ferhan şensoyu protesto etmiş ve salondan ayrılmıştır.

buraya kadar olanları üzülerek de olsa kabullenebiliriz belki. ama olayın akabinde ferhan şensoyun özür dilemesi, ağlaması küsüp gidenlere karşı ben kürt ve türk halklarının kardeşliğini savunuyorum vs vs şeklinde, kendini pkk yandaşlarına affetirme girişimleri çok manıdardır. yazıktır günahtır, binlerce gencimiz şensoy un gönüllerini kırıp sonrada yamanmaya çalıştığı teröristlerce öldürülmüştür ve öldürülmektedir.

dağlarda vatanları uğruna ölen gençler acaba gazeteci olmadıkları için mi hrant drink gibi uğurlanamıyor, tv lerde dink e yakılan ağıtlar gibi onlarada yakılmıyor..

belki onlarda 20 yaşında ölmeyip yaşayabilselerdi onlarda gazeteci olabilirdi. ferhat şensoyum, aydın doğanımın medyası düşündün mü hiç?
    #1183956 (anti, 21.01.2007 12:49 ~ 12:51)
  2. diyarbakır ın (diyarbakır derken icinde yasayan insanları kast ediyorum) pkk yı desteklediginin gostergesidir. kimse kusura bakmasın ama saolonun %50 si bosaldı bu da pkk verilen destegin ne kadar fazla oldugunu belli ediyor. bu duruma cok uzuluyorum. bende bulgaristan gocmeniyim ama nedense bizim oraya ne amacla goc ettigimiz konusulmuyor sadece bize bulgar gozuyle bakılıyor. nedendir bu kavga hic bir bilgim yok. kurt, turk, ermeni ve bircok insan neden birbirine dusman ediliyor ve bunlara neden izin veriyoruz. biz kardesce bir catı altın da yasamak istiyoruz.
    edit: galiba bunun tek nedeni kultur, medeniyet catısması.
    #1183982 (WildKid, 21.01.2007 12:57 ~ 12:59)

© 2008 - uludağ sözlük

ferhan sensoy un diyarbakir daki oyunu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ferhan sensoy un diyarbakir daki oyunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ferhan sensoy un diyarbakir daki oyunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri kelimesini kullanmayan musluman » the number 23 » mustafa balbay » nasreddin hoca senlikleri » kore savasi » telefonda kavga etmek » acil olmayan durumlarda kullananlar cezalandirilir » meredith » macera » coban a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci