ferah hassan 

kapat
  1. dogu akdeniz universitesinin en tatli hazirlik ingilizce hocalarindan kendisi tahsilini ingilterede tamamlamis bir biyoloktur ingilterede biyolokluk yaparken nedeni bilinmiyor ama kibrisa gelme karari almistir simdilerde sesiyle ortaligi yumusatan harika lisaniyla ogrencilere ingilizceyi sevdiren korktugu zamanlarda annemiiii diye bağıran annemiiii sozcugunun mucidi tatli kisilik kulturlu ingizce hocası(gercek meslegi degil)
    (bkz: seni çok seviyoruz hocam)
    #257216 (markasiz, 18.05.2006 15:20 ~ 21.05.2006 12:00)

© 2008 - uludağ sözlük

ferah hassan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ferah hassan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ferah hassan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » fikri sonmez » cronica de una muerta anunciada » ankaragucluler saraba dustuler » deniz fidel che » iskender pala » afyonkarahisar » namarak » sehid » haydan gelen huya gider » tarih bir kere yazildi tisortu » akka » fernando alonso » ataturk un karga kovalarken olmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hata yapmayi tekrarlamak » stairway to heaven » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » incek » pancho villa » avrasyali olmak » basur » bok dustugunde kica su carpmasi » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » mithat korler » bana sen lazimsin » devletin apo ya teklif goturmesi » revolter00 » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar