fenerbahze 

kapat
  1. ali sence fenerbahçe anlamına gelen kelime.
    #3382860 (otep shamaya, 11.05.2008 11:19)
  2. (bkz: fenerbahze zamiası)nın sevdiği futbol kulübü.
    #3382870 (darksideofthepink, 11.05.2008 11:22)
  3. insanların konuşma kusurlarıyla dalga geçip bundan eğlence çıkartan anlayışın ürünü olan sözcük.
    #3382872 (dawsonleery, 11.05.2008 11:22)
  4. yok fenevbahce imiş, yok fenerbehze imiş; ikide bir insanların kendi ellerinde olmayan ve doğuştan gelen niteliksel eksiklikleriyle dalga geçmek moda oldu. yakında yolda felçli ya da kör veyahut sağır birini görseniz onlarla da dalga geçeceksiniz böyle giderse. ayıp denen birşey vardı, aileler küçükken çocuklarına öğretirlerdi hani ne oldu ona?
    #3383158 (grand ekinoks, 11.05.2008 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

fenerbahze başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fenerbahze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fenerbahze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarz mi sarj mi sorunsali » irfan toreci » metal gear solid » abdullah bin cehs » bir kufur olarak kurt » locked out again » galtee » halkin hulya avsar sevgisi » anne bana ogun samast beresi orsene » miller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games