fenerbahceli ve galatasaraylilarin avunmalari 

1. beşiktaşlıların avunacak hiç birşeyleri olmadığı için taktıkları konulardır. galatasaraylılar* sürekli avrupadaki, türkiye kupası ve ligdeki başarılarımızdan ve türkiye denince akla ilk gelen şeylerden biri* olduğumuzla avunuruz. beşiktaşlı arkadaşlarda bunu görünce " anne bana avunacak birşey söyle" tarzında ortalıkta androit havasında dolaşıcak olacaklarki bunlara kafayı takmışlardır.
    #2953406 (konforlu tabut, 05.02.2008 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

fenerbahceli ve galatasaraylilarin avunmalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fenerbahceli ve galatasaraylilarin avunmalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fenerbahceli ve galatasaraylilarin avunmalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» character actor » tek elle araba durdurmak » var misin yok musun » sokak kedisi » ibne » star wars » prison break » scar symmetry » isimleriyle cagrilan insanlar » burada seviyorum seni » elleve mann med bein av stal » bulbulu altin kafese koymuslar bulbul yine bulbul » medyabim » exclamar » zeyrek sigorta mudurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » malcolmriver » oyuncuu net » mangal mizah dergisi » pilotmont » 4 ekim 2008 cnbc e de prison break manyakligi » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » x olmedi » fuckin awesome » cranberry » prodji » asilma fetisi » derin sozluk » seytan diyor ki yanas ona » dunya kadar malin olacagina findik kadar » my angel kurabiye