fenerbahceli olacak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir gun sozluk fenerbahceli olacak
  2. bir gun herkes fenerbahceli olacak
  3. kanli mi olacak kansiz mi olacak
  4. olacak bu is kesin olacak
  5. fenerbahceli
  6. fenerbahceli durusu
  7. devlet fenerbahceli
  8. fenerbahceli yazarlar
  9. fenerbahceli olmak
  10. 25 milyon fenerbahceli

© 2008 - uludağ sözlük

fenerbahceli olacak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fenerbahceli olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fenerbahceli olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taraf olmak » kalk diyorum kalkiyolar otur diyorum oturuyolar » korkmamak icin ask romani okuyan mezarlik bekcisi » pathology » au nom de la rose » house of the rising sun » emre akoz » dunya » yeni baslayanlar icin cecenistan » a d i d a s a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci