fenerbahceli alico 

kapat
  1. fenerbahçe'nin 1980'li yılların sonunda ve 90'lı yıllarda oyun kuruculuğunu yapmış , maç sonlarında topu kaptırmamak için yaptığı driplinglerle hatırlanan basketbolcu.
    #3716067 (rosava, 24.07.2008 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

fenerbahceli alico başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fenerbahceli alico ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fenerbahceli alico nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana araba alacak misin berkcan » cocuguna primary key tadinda isim koyan ebeveyn » erkan ogur » galatasaray sevgisi » ilber ortayli » you lied » tim duncan » pes 2009 » gokmen ozdenak » ataturkcu dusunce bir tekme de sen vur dernegi » galilea montijeo » burak akdis » tuncay guney » basliklari ust uste okumak » eski sevgilinin numarasini ezberinden silmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » basbakanin hic bitmeyen diplomatik cabalari » baslik acabilme yetenegi » biliyor musun kontorum hic bitmiyor » rudolf durkovic » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » enderun sevgiler » samsun icerek vatani kurtaran solcu » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » bir hakan balta ya sap olamamak » kurtler » yaran limewire arama sonuclari » ist » hayra alamet degil » istanbul universitesi muhendislik fakultesi