fenerbahce nin galatasaray i alip sampiyon olmasi 

kapat
  1. galatasaray ın bir şekilde tuncay özkan ın eline geçmesi halinde olabilecek olaydır.

tuncay özkan kulübe bir şeklide başkan olur. sonra bakar ki hakan şükür liderliğinde bazı müslümanlığını ön plana çıkarmış futbolcular var. dur lan buradan bi yükleneyim der. bu kulup şeriatla yönetiliyor vatandaşım yok mu bunlara karşı çıkan edalarında biraz konuşur. ya da yok ya o kadar da değil galatasaray üyeleri akılları başında insanlardır gelmezler böyle şeylere. yok yok ilk tanım cümlesiyle yetin sözlük sen en iyisi.
    #3416050 (sekerpinar, 19.05.2008 02:34)
  2. (bkz: tespite gel)
    #3416059 (alone with everybody, 19.05.2008 02:36)
  3. (bkz: al bunu alamaz mısın) *
    #3416061 (kamil, 19.05.2008 02:37)
  4. (bkz: babayı almak)
    #3416065 (superman abi, 19.05.2008 02:37)

© 2008 - uludağ sözlük

fenerbahce nin galatasaray i alip sampiyon olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fenerbahce nin galatasaray i alip sampiyon olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fenerbahce nin galatasaray i alip sampiyon olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» banal » nokia n95 » youtube » otistikabi » datron » ithalatin ihracattan fazla olmasi » kanka ayagi got ayagi » ben sana degil cevreye guvenmiyorum » arabadaki silecegin silemedigi ufak bolge » pezevengim goster dedi ama para almadan verme dedi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci