fenerbahce erkek voleybol takimi 

kapat
  1. 2007-2008 sezonunda arkas'ı 3-1 ve 3-0lık skorlarla yenerek türkiye kupasını kazanan takım.
    (arabaciarabayatasget, 01.04.2008 21:23)
  2. 2oo7-2oo8 sezonu şampiyonu.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 22:18)
  3. voleybol, basketbol, yüzme gibi sporların pek spordan sayılmadığı türkiye'de kimsenin şampiyonluğunu takmayacağı takımdır. tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.
    (oneqeno, 08.05.2008 22:20)
  4. dun oynadigi macta halkbank'i 3-1 yenerek sampiyon olan takimdir.

ayrica sampiyonluk macinda fenerbahce taraftari caferaga spor salonunu tiklim tiklim doldurmustur ki sampiyonluklari fenerbahce taraftarinin umurunda olduktan sonra kimin umurunda olup olmadigi cok onemli degildir.

malesef besiktas ile karsilasamadan sampiyon olmuslardir. keza besiktas erkek voleybol takimi 2. ligdedir. tipki galatasaray bayan voleybol takimi gibi..
    (schizo, 08.05.2008 22:28 ~ 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cemil meric » istiyorum » sebnem ferah in elini opmek » ben boyle veda etmeliyim » tepesersemi » kemal unakitan » saf » where the wild roses grow » emily » aninda goruntu show » her bosluk doldurulur » lanet olsun seviyorum » gheorghe hagi » bilmezdim » harun yahya nin ataturk sevgisi » peptidoglycan » pkk » seri eksi oy veren yavsak » anne kiz diyaloglari » az cok » richard dunne » mark antony » fikri sonmez » gebze » baba ile diyaloglar » sarimsak yiyip dis doktoruna giden insan » kalabalik ve mutlu » genc fenerbahceliler » fethullah gulen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa