fena giydirmek 

kapat
  1. biri laf ile olur, biri icraat ile.

fena giydirmek ile fena soymak arasında en ufak bir zıt ilişki yoktur. birinde şiddet ve hınç varken, diğerinde şehvet ve acele vardır. teşekkür ederim.
    #1950290 (ironny, 17.07.2007 02:05 ~ 02:27)

© 2008 - uludağ sözlük

fena giydirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fena giydirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fena giydirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en guvenilir kurum tsk dir geyigi » buyuyunce ne olacaksin » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » vantage point » tsk ya karsi yurutulen saldiri » goooooooooooooooooooogle » depeche mode » yakup sevindik » bjk » tikky mouse » windows 7 » eccalimre » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » bilek corap » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bluevelve » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » yagli saclardan kurtulmak » maserati » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » cebinde akrep olan erkek » resim dersinden kopya cekmek » riders on the storm » gabriela mistral » evire cevire » disisleri bakanligi » defansif orta saha » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » imper