fen 

kapat
  1. yuan 'ın 100 'de biri, jiao 'nun 10 'da biri değerindeki çin para birimi.
    (roy mustang, 17.09.2006 23:47)
  2. hayatımıza hayat bilgisinden sonra gelen ve kollara ayrılan önemli derslerden birisidir.
    (jesse james, 14.11.2006 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bulent uygun » cenk isler » islamcilarin samimiyetsizligi » bir bebegin gulusu » almanca » kor gozun gordugu » bana bak » sweet jane » tantal » salca » intensivecare » doris dorrie » islahiye nin tarihi eserleri » sunnet » bizkackisiyiz com » kigi nin tarihi eserleri » kara mizah comic sans ms » captain gault » leyla gencer » the boondock saints » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » metroda gitar calip sarki soyleyen insan » masa ortusu » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » emre kongar » ne olur ne olmaz » hayir ve kismet maillleri » eski sevgiliyle uyumayi ozlemek » hakan sukur yukseldi top bosta kaldi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa