felsefi entry girerken kasilmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. felsefi entry
  2. entry girerken entry girmek
  3. entry girerken zap yapmak
  4. entry girerken el surcmesi
  5. entry girerken oje surmek
  6. entry girerken sinirlenmek
  7. entry girerken 31 cekmek
  8. entry girerken tv izlemek
  9. entry girerken aglamak
  10. entry girerken kal gelmesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 16 mayis 2007 » bizzat » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » reklama giren filmin geriden baslamasi » kara duzen » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » askin bittigi an » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » inquire » turk standartlari enstitusu » new york knicks » kanalturk » anam anam diyim ben sana » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » fenerbahce nin shevchenko transferi » spread your wings » askeri inzibat » hasretim sarhos » fastjel » paranin satin alabildikleri » entel » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » uludag sozluk bayan voleybol takimi » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » hayattan soguma nedenleri » acele bir degisime ihtiyac duymak » kralice ikinci elizabeth » idiot » turbanli f1 pilotu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa